درباره نشریه

نشریه علمی روانشناسی نظامی به عنوان یک نشریه علمی وابسته به دانشگاه جامع امام حسین(ع) با هدف نشر یافته های جدید علمی در حوزه های مختلف روانشناسی در نیروهای نظامی با حضور جمعی از اساتید برجسته و ممتاز روانشناسی و روانپزشکی کشور و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در سپاه پاسداران است انقلاب اسلامی پا به عرصه گذاشت و در حال حاضر با بیش از یک دهه از عمر خود از جمله نشریات پربار و پر مخاطب است که علاوه بر عبور از مرزهای دانش به ارایه فیلدهای کار برای روانشناسی در نیروهای نظامی می پردازد. این فصلنامه به دلیل ماهیت نظامی خود، دارای محدودیت ها و طبقه بندی است اما با همکاری واحدهای نظارتی سعی شده تا با کمترین مشکل زمینه پذیرش و چاپ مقالات علمی برای علاقه مندان فراهم گردد.

• نشریه روان شناسی نظامی با انجمن علمی روان شناسی نظامی ایران تفاهم نامه همکاری دارد.
  • سال آغاز انتشار: 1391
  • اعتبار نشریه: علمی - پژوهشی
  • نوع مقالات قابل انتشار: پژوهشی، مطالعه موردی
  • وضعیت انتشار: چاپی و الکترونیکی
  • دوره انتشار: فصلنامه
  • زبان نشریه: فارسی (چکیده انگلیسی)
  • حوزه تخصصی: روانشناسی نظامی
  • نوع داوری: داوری بدون نام و حداقل 2 داور
  • میانگین زمان داوری: حداکثر 4 هفته
  • روش مأخذنویسی: APA ویرایش هفتم (2020)
  • هزینه بررسی و انتشار مقاله: رایگان
  • وضعیت دسترسی به متن کامل مقالات: دسترسی باز و دریافت رایگان
  • نوع مجوز: CC BY
  • آدرس پست الکترونیکی نشریه: mpj@ihu.ac.ir
  • آدرس شبکه اجتماعی نشریه: کانال ایتا: https://eitaa.com/Ihu_Journals

1- دسترسی باز

دسترسی به محتوای نشریه روانشناسی نظامی، آزاد فوری و رایگان است و تمام مقالات بلافاصله پس از انتشار در سایت نشریه به صورت رایگان و آزاد در دسترس همه کاربران قرار می‌گیرند. کاربران مجاز به خواندن، کپی، دانلود، توزیع، چاپ و جستجوی متن کامل مقالات هستند و می توانند از مقالات نشریه با اهداف قانونی و بدون درخواست اجازه قبلی از نویسنده یا ناشر استفاده کنند.

2- هزینه‌های بررسی و پردازش مقاله (APC) و آبونمان

نشریه روان شناسی نظامی یک نشریه با دسترسی آزاد و باز است، بنابراین هیچ هزینه‌ای از نویسنده یا نویسندگان اخذ نمی‌گردد.

3- مجوز

همه مقالات تحت شرایط مجوز بین المللی Creative Commons Attribution License 4.0 International (CC BY 4.0) توزیع می شوند، بر اساس این مجوز استفاده عمومی از محتوا آزاد و کاربران اجازه دارند تا محتوای آثار و مقالات نویسندگان و تولیدکنندگان را به منظور اهداف تجاری و غیر تجاری، بازتولید، دانلود و نشر دهند.

4- حق چاپ

نویسندگان حق چاپ را حفظ می کنند و حقوق تجاری را به ناشر منتقل می کنند.

نویسندگان تمام حقوق استفاده از کپی را در فعالیت‌های آموزشی، وب‌سایت‌های خود، وب‌سایت‌های مؤسسه یا سرمایه‌گذار را با ارائه یک مرجع کامل به نسخه نهایی منتشر شده در این نشریه دارند.

نویسندگان می توانند با استناد به انتشارات نشریه از مقاله منتشر شده نهایی برای مقاصد حرفه ای، شغلی یا صلاحیت های خود استفاده کنند.

5- سیاست آرشیو مقالات

آرشیو مقالات نشریه علاوه بر سایت خود نشریه در کتابخانه ملی ایران ذخیره می گردد.

6- تبلیغات

نشریه روان شناسی نظامی هیچگونه تبلیغاتی را در سایت و مقالات مجله نمی پذیرد.

7- ناشر مجله

نشریه روان شناسی نظامی تحت مالکیت و انتشارات دانشکده و پژوهشکده علوم اجتماعی و فرهنگی دانشگاه جامع امام حسین(ع) است.

8- منابع پشتیبانی

پشتیبان نشریه دانشکده و پژوهشکده علوم اجتماعی و فرهنگی دانشگاه جامع امام حسین(ع) است.

9- سیاست تخفیفی

از آنجا که هیچ هزینه‌ای جهت ارسال، بررسی و چاپ مقالات دریافت نمی‌شود، این مجله سیاست تخفیفی در هزینه چاپ مقاله ندارد.