درباره نشریه

نشریه علمی روانشناسی نظامی به عنوان یک نشریه علمی وابسته به دانشگاه جامع امام حسین(ع) با هدف نشر یافته های جدید علمی در حوزه های مختلف روانشناسی در نیروهای نظامی با حضور جمعی از اساتید برجسته و ممتاز روانشناسی و روانپزشکی کشور و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در سپاه پاسداران است انقلاب اسلامی پا به عرصه گذاشت و در حال حاضر با بیش از یک دهه از عمر خود از جمله نشریات پربار و پر مخاطب است که علاوه بر عبور از مرزهای دانش به ارایه فیلدهای کار برای روانشناسی در نیروهای نظامی می پردازد. این فصلنامه به دلیل ماهیت نظامی خود، دارای محدودیت ها و طبقه بندی است اما با همکاری واحدهای نظارتی سعی شده تا با کمترین مشکل زمینه پذیرش و چاپ مقالات علمی برای علاقه مندان فراهم گردد.

سال آغاز انتشار 1391
اعتبار نشریه علمی - پژوهشی
نوع مقالات قابل انتشار پژوهشی، مطالعه موردی
وضعیت انتشار چاپی و الکترونیکی
دوره انتشار فصلنامه
زبان نشریه فارسی (چکیده انگلیسی)
حوزه تخصصی روانشناسی نظامی
نوع داوری داوری بسته(دو سو کور) و حداقل 2 داور
میانگین زمان داوری حداکثر 4 هفته
روش مأخذنویسی APA ویرایش هفتم (2020)
هزینه پردازش و انتشار مقاله رایگان
وضعیت دسترسی به متن کامل مقالات دسترسی باز و دریافت رایگان
آدرس پست الکترونیکی نشریه mpj@ihu.ac.ir
همکاری با انجمن علمی انجمن علمی روانشناسی نظامی ایران

1- اصل دسترسی باز

همه‌ی مقالات نشریه براساس شرایط مجوز بین المللی Creative Commons Attribution License 4.0 International (CC BY  4.0) توزیع می‌شوند که اجازه هرگونه استفاده تجاری، اشتراک‌گذاری، اقتباس، توزیع و تکثیر را در هر رسانه یا قالبی می‌دهد تا زمانی که اعتبار مناسب را به نویسنده(ها) ومنابع اصلی اختصاص داده شود.

دسترسی به محتوای فصلنامه روان شناسی نظامی، آزاد فوری و رایگان است.

2- اعلامیه حق چاپ

-این نشریه به نویسنده اجازه می دهد تا حق چاپ مقاله را بدون محدودیت حفظ کند.

- این نشریه به نویسنده یا نویسنده ها اجازه می دهد که حقوق انتشار را بدون محدودیت حفظ کنند.

3- هزینه‌های بررسی و پردازش مقاله (APC) و آبونمان

نشریه روان شناسی نظامی یک نشریه با دسترسی آزاد و باز است، بنابراین هیچ هزینه‌ای از نویسنده یا نویسندگان اخذ نمی‌گردد.

نشریه روان شناسی نظامی یک نشریه الکترونیکی است و هیچ هزینه اشتراکی برای مخاطبان ندارد.

4- آگهی‌

نشریه روان شناسی نظامی هیچگونه تبلیغاتی را در سایت و مقالات مجله نمی پذیرد.

5- ناشر مجله

نشریه روان شناسی نظامی تحت مالکیت و انتشارات دانشکده و پژوهشکده علوم اجتماعی و فرهنگی دانشگاه جامع امام حسین(ع) است.

6- منابع پشتیبانی

پشتیبان نشریه دانشکده و پژوهشکده علوم اجتماعی و فرهنگی دانشگاه جامع امام حسین(ع) است.

7- سیاست آرشیو مقالات

آرشیو مقالات نشریه علاوه بر سایت خود نشریه در کتابخانه ملی ایران ذخیره می گردد.

8- سیاست مخزن

نویسندگان مجاز هستند نسخه پذیرفته شده و منتشر شده مقاله خود را به صورت آنلاین در صفحات شخصی اعم از ریسرچ گیت، لینکدین، آکادمیا، سایت شخصی یا سازمانی و... قرار دهند.

9- سیاست تخفیفی

از آنجا که هیچ هزینه‌ای جهت ارسال، بررسی و چاپ مقالات دریافت نمی‌شود، این مجله سیاست تخفیفی در هزینه چاپ مقاله ندارد.